Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Le vigneron Champenois (monthly publication received in the campus library) Sparkling wines : the technology of their production in Australia / David Armstrong, Bryce Rankine, Geoff Linton (Winetitles, 1994) ISBN 1875130136 Tecnología de los vinos espumosos / Tulio de Rosa (Ed. Mundi-Prensa, 1990) ISBN 8471142996 |
|
Complementària | |