2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FÍSICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
C1.4
Participació en classes de problemes a través de preguntes individuals o d'entregables fets a classe. 5%
Pràctiques a laboratoris
A1.2
Informe de pràctiques: Els resultats de l'experimentació són analitzats per l'alumne que haurà de reflectir les conclusions en un informe que s'avalua juntament amb la bona praxis de la llibreta de laboratori. 10%
Proves orals
A1.1
B1.1
C1.4
Presentació i defensa oral dels resultats de les pràctiques de laboratori per part de l'alumne. Presentació amb ajuda de les TIC i resposta a les preguntes del professor i/o dels companys. 15%
Proves pràctiques
A1.1
B1.1
C1.4
2 exàmens parcials (15% cadascun), consistents en preguntes conceptuals curtes i problemes d'aplicació sobre els continguts vistos fins a aquell moment. 30%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Examen final, consistent en preguntes conceptuals curtes i problemes en què s'apliquen els continguts de l'assignatura. Caldrà una nota mínima de 3,5 sobre 10. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria