2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  FÍSICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves pràctiques
A1.1
B1.1

Prova individual consistent en preguntes conceptuals curtes i problemes d'aplicació sobre els continguts vistos fins a aquell moment.
35%
Proves pràctiques
A1.1
B1.1
Examen final, consistent en preguntes conceptuals curtes i problemes en què s'apliquen els continguts de l'assignatura. Caldrà una nota mínima de 4.0 sobre 10. 45%
Proves orals
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Presentació i defensa oral dels resultats de les pràctiques de laboratori per part de l'alumne. Presentació amb ajuda de les TIC i resposta a les preguntes del professor i/o dels companys. 15%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

A l'examen de segona convocatòria hi haurà continguts tant de classes de teoria com de laboratori. En concret hi haurà una prova pràctica amb continguts de laboratori que tindrà un pes del 15% de la prova final i una altra prova pràctica amb continguts de teoria que tindrà un pes del 75% de la nota final. Es manté en segona convocatòria la nota dels Informes de Pràctiques de primera convocatòria, així com el seu pes en la nota final (10%). A la prova pràctica amb continguts de laboratori l'únic material que l'estudiant podrà consultar seran els guions de les pràctiques (còpia en paper).