2010_11
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA II
   Continguts
Tema Subtema
Bloc 1.- Fonaments de Química Analítica 1. Definició i objecte de l'anàlisi químic. El procés de mesura química. El tractament de la mostra. Parámetres de qualitat en l'anàlisi químic.
2. Tècniques instrumentals d'anàlisi: cromatografia, potenciometria, espectroscòpia UV-Vis, molecular i atòmica.
3. Obtenció, tractament i expressió dels resultats analitics. Calibració lineal.
Bloc 2.- Experimentació en Química Analítica 4. Realització pràctica de mesures de potenciometria, espectroscòpia, absorció atòmica i cromatografia (líquid i gas).
Bloc 3.- Fonaments de Química Orgànica 5. Introducció a la química orgànica: característiques generals dels compostos orgànics. Nomenclatura.
6. Estructura i enllaç de les molècules orgàniques. Enllaços deslocalitzats. Compostos aromàtics.
7. Estructura i propietats dels compostos orgànics.
8. Bases de la reactivitat dels compostos orgànics.