2011_12
Guía docente 
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Química
A A 
castellano 
Grado de Ingeniería Agroalimentaria (2010)
 Asignaturas
  ECONOMÍA Y ORGANIZACIÓN INDUSTRIAL
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Prácticas a través de TIC
A1.1
Realització d'activitats d'aprenentatge a través de l'entorn Moodle 15%
Resolución de problemas/ejercicios
A1.1
C1.4
Realització d'activitats d'aprenentatge. Modalitat treball autònom tutortizat. 10%
Pruebas objetivas de tipo test
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els continguts de l'assignatura. 50%
Pruebas objetivas de preguntas cortas
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els continguts de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 25%
Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

La segona convocatòria és independent de la primera. En conseqüència l'alumne que no superi la primera convocatòria haurà d'examinar-se de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test, 100% de la nota)