2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES Codi 20214101
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general i informació rellevant L'objectiu principal de l'assignatura és l'estudi de l'aplicació de sistemes i processos biològics a la indústria agroalimentària.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent