Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1.4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |