Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Dues proves de preguntes curtes sobre els continguts exposats en les sessions magistrals. Primera prova Segona prova |
35% 35% |
||||
Proves pràctiques |
|
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta prèviament dissenyada (API). | 15% | ||||
Altres | Presentació de treballs escrits i orals per part dels alumnes relacionats amb els continguts més aplicats de l'assignatura. |
15% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre |