2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
Dues proves de preguntes curtes sobre els continguts exposats en les sessions magistrals.
Primera prova
Segona prova


35%
35%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta prèviament dissenyada (API). 15%
Altres  

Presentació de treballs escrits i orals per part dels alumnes relacionats amb els continguts més aplicats de l'assignatura.

15%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre