Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20214108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
BLOC 1. LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL |
1.1. DEFINICIÓ 1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA 1.3. DISCIPLINES RELACIONADES 1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL 2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES 2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES 2.3. MILLORA GENÈTICA 3.1. L’APARELL DIGESTIU 3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS 3.3. LA MILLOR DIETA 4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI 4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT 5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES 5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT |
BLOC 2 1. SISTEMES DE PRODUCCIÓ ANIMAL. GENERALITATS 2. INSTAL•LACIONS RAMADERES 3. ASPECTES LEGALS DE LES INSTALACIONS RAMADERES 4. PRODUCCIÓ ECOLÓGICA RAMADERA 5. PISCICULTURA 6. PRODUCCIÓ RAMADERA. |
2.1. CONSIDERACIONS GENERALS 2.2. CONSIDERACIONS AMBIENTALS 3.1. ADAPTACIÓ DE LES EXPLOTACIONS RAMADERES A LA NORMATIVA LEGAL ACTUAL 3.2. COMPLIMENT DELS REQUISITS MÍNIMS DE CONTROLS. QUADERNS DE CAMP I D’EXPLOTACIÓ 4.1. CONCEPTES BÀSICS DE MANEIG, INSTAL•LACIONS, SANITAT, ALIMENTACIÓ 4.2. ASPECTES TÈCNICS DE PRODUCCIÓ PORCÍ, AVICOLA, 4.3. APICULTURA ECOLÒGICA 6.1. QUALITAT DE LA CARN. PARÀMETRES D’APTITUD CÀRNICA 6.2. QUALITAT DE LA LLET 6.3. MEL. COMPOSICIÓ, TIPUS DE MEL |