2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
   Continguts
Tema Subtema
BLOC 1.
LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA



LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ




LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ


LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL



LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL
1.1. DEFINICIÓ
1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA
1.3. DISCIPLINES RELACIONADES
1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES
2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES
2.3. MILLORA GENÈTICA

3.1. L’APARELL DIGESTIU
3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS
3.3. LA MILLOR DIETA

4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI
4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT

5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES
5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT
BLOC 2

1. SISTEMES DE PRODUCCIÓ ANIMAL. GENERALITATS

2. INSTAL•LACIONS RAMADERES


3. ASPECTES LEGALS DE LES INSTALACIONS RAMADERES



4. PRODUCCIÓ ECOLÓGICA RAMADERA




5. PISCICULTURA

6. PRODUCCIÓ RAMADERA.








2.1. CONSIDERACIONS GENERALS
2.2. CONSIDERACIONS AMBIENTALS


3.1. ADAPTACIÓ DE LES EXPLOTACIONS RAMADERES A LA NORMATIVA LEGAL ACTUAL
3.2. COMPLIMENT DELS REQUISITS MÍNIMS DE CONTROLS. QUADERNS DE CAMP I D’EXPLOTACIÓ

4.1. CONCEPTES BÀSICS DE MANEIG, INSTAL•LACIONS, SANITAT, ALIMENTACIÓ
4.2. ASPECTES TÈCNICS DE PRODUCCIÓ PORCÍ, AVICOLA,
4.3. APICULTURA ECOLÒGICA


6.1. QUALITAT DE LA CARN. PARÀMETRES D’APTITUD CÀRNICA
6.2. QUALITAT DE LA LLET
6.3. MEL. COMPOSICIÓ, TIPUS DE MEL