2016_17
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL
   Continguts
Tema Subtema
BLOC 1.
LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA



LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ




LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ


LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL



LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL
1.1. DEFINICIÓ
1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA
1.3. DISCIPLINES RELACIONADES
1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL

2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES
2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES
2.3. MILLORA GENÈTICA

3.1. L’APARELL DIGESTIU
3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS
3.3. LA MILLOR DIETA

4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI
4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT

5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES
5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT
BLOC 2


1. SISTEMES DE PRODUCCIÓ ANIMAL. GENERALITATS

2. QUALITAT:
QUALITAT DE LA CARN, DE LA LLET I DE LA MEL
Traçabilitat.

3. PRODUCCIÓ INDUSTRIAL DE LA CARN

4. INTAL·LACIONS RAMADERES
Condicions ambientals, materials, de construcció,

5. LEGALITZACIÓ I NORMATIVA D'EXPLOTACIONS RAMADERES

6. EXPLOTACIONS RAMADERES ECOLÓGIQUES: PAE; Conceptes bàsics de les instal·lacions ecològiques