2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT Codi 20214111
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Quart AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
CONTRERAS IGLESIAS, SANDRA
Adreça electrònica sandra.contreras@urv.cat
carmenmaria.torres@urv.cat
nora.exposito@urv.cat
mary.farah@urv.cat
Professors/es
CONTRERAS IGLESIAS, SANDRA
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
EXPOSITO LORENZO, NORA
FARAH -, MARY
Web
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències,vídeos, sessions remotes, etc...) i l’alumnat el treballarà a distància. Les classes presencials a l’aula s'utilitzaran per a resoldre dubtes i clarificar conceptes, treballar en problemes d’aplicació i casos d’estudi, i resoldre presencialment exercicis que formaran part de l’avaluació continuada de l’assignatura. Es proporcionarà informació més detallada, segons quina sigui la situació, a l’espai Moodle de l'assignatura.

El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica a l'apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L’ASSIGNATURA

L’objectiu principal de l’assignatura és adquirir una visió global de l’enginyeria ambiental: conèixer la problemàtica de la contaminació d’aire i aigües, quines són les tecnologies més comunes per al tractament i eliminació de contaminants o com es gestionen els residus. Es tractarà també el concepte de sostenibilitat ambiental, els indicadors per mesurar-la, i com aplicar-la als processos productius: com avaluar ambientalment una activitat i quines eines d’anàlisi cal incorporar al procés per tal d’evitar els tractaments de final de línia.

DOCÈNCIA COMPARTIDA: Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza en docència compartida amb el Grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris. Es per aquesta raó que la guia docent es redirigeix a la informació de l’assignatura equivalent del nou grau.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent