University Rovira y Virgili |
Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Degree of Agricultural and Food Engineering (2010) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2013_14 |
Subject | MANAGEMENT AND VALUATION OF AGRIBUSINESS BY-PRODUCTS | Code | 20214112 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | First |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||
Case study |
|
L'estudiant ha de donar resposta al cas pràctic plantejat, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l'assignatura. | 40% | ||||
Extended-answer tests |
|
Proves que inclouen preguntes obertes sobre un tema. L'estudiant ha de desenvolupar, relacionar, organitzar i presentar els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és extensa. | 30% | ||||
Objective short-answer tests |
|
Proves que inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'estudiant ha de respondre de manera directa mitjançant els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és breu. | 30% | ||||
Others |
Other comments and second call | |||
L'avaluació de la segona convocatòria es realitzarà de la forma següent: 40% resolució de supòsits pràctics/estudi de casos (realitzat durant el curs); 60% prova de continguts realitzada en la segona convocatòria. |