2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves de desenvolupament
A1.1
A2.1
C1.4
Proves que inclouen preguntes obertes sobre un tema. L'estudiant ha de desenvolupar, relacionar, organitzar i presentar els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és extensa. 30%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.1
C1.4
Proves que inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'estudiant ha de respondre de manera directa mitjançant els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és breu. 30%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre.