Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Implementació d'un sistema de qualitat i seguretat alimentària d'una planta prèviament dissenyada (API). | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Proves que combinen preguntes de desenvolupament i/o problemes o casos a resoldre. Es faran 3 proves durant el curs i és necessari una nota mínima de 3 en cada prova per poder superar l'assignatura. | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre. |