2012_13
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR Codi 20214115
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
josep.cano@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
padmaja.kamath@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
KAMATH ., PADMAJA BALACHANDRAN
Web
Descripció general i informació rellevant Els estudiants desenvoluparan competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent