2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II Codi 20214118
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
REGUANT MIRANDA, JORDI
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
jordi.reguant@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
REGUANT MIRANDA, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura amplia els continguts de l'aassignatura Enginyeria de Processos Agroalimentaris I
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent