2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II Codi 20214118
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica carme.guell@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, enllaços de vídeo, problemes per resoldre i exemples resolts) i l'alumnat treballarà a distància. Les classes presencials a l'aula s'utilitzaran per a treballar en casos d'estudi, resoldre dubtes i per a resoldre exercicis que formaran part de l'avaluació continuada de l'assignatura.

El sistema d'avaluació en aquest període excepcional és el que s'explica en l'apartat "Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria" sota el títol ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21.


DESCRIPCIÓ GENERAL: Aquesta assignatura en la que es presenten les bases dels processos de concentració, assecat i envasat d'aliments

DOCÈNCIA COMPARTIDA: Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza en docència compartida amb el Grau d’Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris. Es per aquesta raó que la guia docent es redirigeix a la informació de l’assignatura equivalent del nou grau.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent