2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. Aquestes es resoldran de forma individual i/o en grup a l'aula o fóra d'ella. 35%
Proves mixtes
A1.1
C1.4
Proves que combinen preguntes de desenvolupament i preguntes objectives curtes. La nota mínima en aquesta part ha de ser 4 per poder aprovar l'assignatura. 65%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre.