Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. Aquestes es resoldran de forma individual i/o en grup a l'aula o fóra d'ella. | 35% | ||||
Proves mixtes |
|
Proves que combinen preguntes de desenvolupament i preguntes objectives curtes. La nota mínima en aquesta part ha de ser 4 per poder aprovar l'assignatura. | 65% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
El sistema d'avaluació serà fer un Examen final que comptarà el 100% de la nota. L'estudiant té dret a dues convocatòries, la data i lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles, serà convenientment informat en la web del centre. |