2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA TÈRMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) ENGINYERIA TÈRMICA Codi 20214119
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Coordinador/a
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
Adreça electrònica mahmoud.bourouis@urv.cat
Professors/es
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
Web
Descripció general i informació rellevant Estudi dels mecanismes de transmissió de calor. Desenvolupament de metodologies que facilitin la identificació i el càlcul dels mecanismes presents en un procés de transferència de calor i l’aplicació a diferents casos d’interès. Establir les bases de càlcul de sistemes i/o equips de transferència de calor. Fonaments de les tècniques de fred i condicionament d’aire.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent