2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ENGINYERIA DE LES INSTAL·LACIONS DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A2.5
A5.10
B4.3
14 17 31
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.5
A5.9
A5.10
B5.3
10 12 22
Treballs
A1.1
A2.5
A5.9
A5.10
B1.1
B1.2
B1.3
B1.5
B5.1
B5.3
5 5 10
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A2.5
A5.9
A5.10
B1.1
B1.2
B1.3
B1.5
B5.1
B5.3
5 5 10
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A5.10
2 0 2
Proves pràctiques
A1.1
A5.10
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat