2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
1 1.5 2.5
Sessió Magistral
A1.1
A1.2
30 45 75
Pràctiques a laboratoris
A1.2
15 22.5 37.5
Seminaris
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
10 15 25
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
4 6 10
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
0.5 0 0.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat