2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A1.2
Pràctiques: obligatories. Elaboració de dosier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes.
10% de la nota
10%
Seminaris
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Exposició a clase d'un artícle relacionat amb la microbiologia i els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Obligatoris. Es guarda la nota per la segona convocatoria.
20% de la nota
20%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
Evaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (35% de la nota)


Evaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (35% de la nota)
70%
Altres  

No se evalua

 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per poder eliminar matèria en la primera prova, la nota ha de ser igual o superior a 7.

Per poder fer promig amb la segona prova la nota ha de ser igual o superior a 4.