2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A1.1
A1.2
Examen teóric parcial 35%: aproximadament mitat de la materia de la assignatura. Eliminatori de materia amb nota igual o superior a set.

- Examen teóric final, 70 % de la nota: examen teóric de tota la materia de la assignatura per aquells alumnes que no van superar el parcial i de la materia restant per aquells que tenien nota igual o superior a set en el parcial
70%
Pràctiques a laboratoris
A1.2
Pràctiques: obligatories. Elaboració de dosier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes.
5% de la nota
5%
Seminaris
A1.1
A1.2
B1.1
C1.4
Exposició a clase d'un artícle relacionat amb la microbiologia i els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Obligatoris. Es guarda la nota per la segona convocatoria.
5% de la nota
5%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Encarrec de disseny d'una planta de procés 15%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.2
Evaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota)


Evaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (37.5% de la nota). 75% de la nota pel alumnes que no varen alliberar els continguts del primer parcial.
75%
Altres  

No se evalua

 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per poder eliminar matèria en la primera prova, la nota ha de ser igual o superior a 7.

Per poder fer promig amb amb els seminaris i les practiques, la nota de la segona prova ha de ser igual o superior a 4.

Notes de seminaris i pràctiques es guarda per la segona convocatoria sempre que la nota de la prova objectiva sigui igual o superior a 4.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor.