Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Adreça electrònica
carme.guell@urv.cat
Professors/es
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant
En aquesta assignatura s'estableixen les guies de treball que s'han de seguir per implementar un sistema de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició dels paràmetres analítics del producte, fins a la seva certificació, incloent els aspectes de seguretat i preservació del medi ambient que ha de tenir presents qualsevol indústria del sector alimentari.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent