2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
C1.4
Proves teòriques corresponents als continguts teòrics de l'assignatura 14%
Proves pràctiques
A1.1
C1.4
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles 21%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'avaluació de la part pràctica de l'assignatura (API) implica la realització d'un treball en equip que s'especificarà a principi de curs.
L'avaluació de la part de teoria de l'assignatura es farà mitjançant un examen final escrit que comptarà el 100% de la nota d'aquesta part.

L'estudiant té dret a dues convocatòries. La data i el lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles s'informarà en la web del centre.