Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves teòriques corresponents als continguts teòrics de l'assignatura | 14% | ||||
Proves pràctiques |
|
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles | 21% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'avaluació de la part pràctica de l'assignatura (API) implica la realització d'un treball en equip que s'especificarà a principi de curs. L'estudiant té dret a dues convocatòries. La data i el lloc dels exàmens corresponents a cadascuna d'elles s'informarà en la web del centre. |