2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS
   Fonts d'informació
Bàsica Juan José Francisco Polledo, Gestión de la seguridad alimentaria: análisis de su aplicación efectiva, , Mundiprensa
R. Compañó, Garantía de calidad en los laboratorios analíticos, , Síntesis
European Commission, Food, Farming, Fisheries Safety & Quality, , https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries_e
FAO, FAO, , http://www.fao.org/home/es/
FAO, CODEX ALIMENTARIUS, , http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/about
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Alimentació, , http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentaci
AINIA, Legislación alimentaria, , https://www.ainia.es/tag/legislacion-alimentaria/
Ángel Belzunegui, Gestió de la qualitat: teoria i pràctica, , URV
Acribia, HACCP manual del auditor de calidad, , Acribia
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA), Calidad Agroalimentaria, , https://www.mapa.gob.es/es/alimentacion/temas/cali

Complementària