2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES DE LIDERATGE D'EQUIPS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
0.5 0 0.5
Seminaris
A4.12
20 40 60
Avantprojecte
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.6
B3.1
B3.2
B3.3
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
4.5 45 49.5
Atenció personalitzada
B4.1
B4.2
B4.3
B5.1
22 44 66
 
Proves mixtes
A4.12
2 0 2
Proves pràctiques
A4.12
B1.1
B2.1
B2.2
B2.3
B2.5
B3.3
B5.1
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
1 20 21
Proves pràctiques
A4.12
B1.1
B4.2
B4.3
B5.1
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
1 8 9
Proves pràctiques
B1.1
B4.3
B5.1
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
1 16 17
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat