Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOPROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Ensenyament, Elaboració de pa, DL, 1999 Varnam, Alan H., Meat and Meat Products: technology, chemistry and microbiology, Chapman & Hall, 1995 Joseph Kerry, John Kerry and David Ledward, Meat processing: improving quality, Boca Rato, CRC Press, 2002 Walstra, Pieter, Dairy science and technology, Boca Raton, Fla.: CRC Press/Taylor & Francis, 2006 Richard K. Robinson, Dairy microbiology handbook: [the microbiology of milk and milk products], John Wiley, 2002 |
|
Complementària | |