2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A15
10 10 20
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A15
3 3 6
Pràctiques a laboratoris
A12
15 10 25
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves mixtes
A15
2 8 10
Proves pràctiques
A12
2 8 10
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat