2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  MODELITZACIÓ DE PROCESSOS BIOTECNOLÒGICS
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) MODELITZACIÓ DE PROCESSOS BIOTECNOLÒGICS Codi 20214215
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Adreça electrònica carmenmaria.torres@urv.cat
jorge.mellado@urv.cat
Professors/es
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
MELLADO CARRETERO, JORGE
Web
Descripció general i informació rellevant Assignatura eminentment de caire pràctic encaminada al disseny de processos discontinus i a la planificació de processos discontinus amb l’ajut de programes de simulació comercials (Super Pro).
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent