Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS BIOTECNOLÒGICS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS BIOTECNOLÒGICS | Codi | 20214215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A5.2 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de processos i bioprocessos en les indústries agroalimentàries. | |
A5.3 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de modelització i optimització. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |