Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | ||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20214301 | ||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||
Prerequisits | Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau, que han d’incloure necessàriament tots els crèdits de primer i segon curs. | ||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Mecànica Enginyeria Química |
||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | carme.guell@urv.cat diego.ramos@urv.cat |
||||||||
Professors/es |
|
||||||||||
Web | https://repositori.urv.cat/estatic/TFG0011/ca_EnsPrj_Enginyeria_Agroalimentaria.html | ||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL:
Elaboració d'un treball d'un treball de síntesi, de caràcter professional, que serà resultat de l'assoliment de les competències del grau. |
||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |