2015_16
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
   Criteris i procediments d’avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau / màster
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
Avaluació de l'informe escrit del TFG 60%
Presentació i defensa del treball de fi de grau / màster
A1.1
A1.3
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
C1.2
C1.3
C1.4
C2.1
Avaluació de la defensa oral del TFG 40%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Al Moodle TFG-GEA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs.

Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera.