2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Impressió de Guies Docents per al procediment d'acreditacions de programes de les assignatures superades a la URV.

Selecciona les assignatures de les quals vulguis obtenir la relació dels programes amb les dades identificatives i els continguts de les assignatures de les quals es demana l'acreditació. Recorda que el document imprès no te validesa oficial i haurà de ser validat pel/ per la Cap de secretaria del centre


Primer Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
20214001 EXPRESSIÓ GRÀFICA Primer
Formació bàsica 6
20214003 FÍSICA Primer
Formació bàsica 6
20214008 QUÍMICA I Primer
Formació bàsica 6
20214002 COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS Segon
Formació bàsica 6
20214110 ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA Segon
Obligatòria 6
20214004 FISICOQUÍMICA Segon
Formació bàsica 6
20214009 QUÍMICA II Segon
Formació bàsica 6
20214116 FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS Anual
Obligatòria 9
20214005 MATEMÀTIQUES I Anual
Formació bàsica 9
Segon Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
20214119 ENGINYERIA TÈRMICA Primer
Obligatòria 6
20214007 FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA Primer
Formació bàsica 6
20214006 MATEMÀTIQUES II Primer
Formació bàsica 6
20214010 ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL Segon
Formació bàsica 6
20214011 EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA Segon
Formació bàsica 6
20214103 ELECTROTÈCNIA Segon
Obligatòria 6
20214123 MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS Segon
Obligatòria 6
20214115 PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR Anual
Obligatòria 9
20214124 QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS Anual
Obligatòria 9