2022_23
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FÍSICA
DADES IDENTIFICATIVES 2022_23
Assignatura (*) FÍSICA Codi 20234003
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 1Q
2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
HERRERO SABARTÉS, JUAN
SALES PARDO, MARTA
Adreça electrònica joan.herrero@urv.cat
marta.sales@urv.cat
alexandre.fabregat@urv.cat
antoniojose.rivas@urv.cat
jordi.iglesias@urv.cat
ronaldoluis.hohn@urv.cat
oriol.cabanas@urv.cat
teresa.lazaro@urv.cat
Professors/es
HERRERO SABARTÉS, JUAN
SALES PARDO, MARTA
FABREGAT TOMÀS, ALEXANDRE
RIVAS CHACÓN, ANTONIO JOSÉ
IGLESIAS DEUTÚ, JORDI
HÖHN , RONALDO LUÍS
CABANAS TIRAPU, ORIOL
LÁZARO SÁNCHEZ, TERESA
Web
Descripció general i informació rellevant

DESCRIPCIÓ GENERAL: Es tractaran temes fonamentals d'estàtica, dinàmica i electromagnetisme.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent