2021_22
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Bioprocess and Food Engineering (2017)
 Subjects
  CARTOGRAPHY AND TOPOGRAPHY
   Contents
Topic Sub-topic
TEMA 1. Principis teòrics de la topografia introducció a la representació de coordenades planes i esfèriques. Estudi de l'nivell òptic per al anivellament de maquinària industrial i la representació de perfils de el terreny.
TEMA 2. Projeccions topogràfiques estudi del geoide i el·lipsoide terraqüi. Representació de coordenades utm amb les seves diferents tipologies. Tipus de nord segons el tipus de cartografia.
TEMA 3. Generació i processament de dades estudi de l'taquímetre o estació total. Presa de dades en el terreny i obtenció de resultats amb el sistema manual i després amb llibreta electrònica.
TEMA 4. Disseny i presentació gràfica. representació gràfica de les dades de camp. Planimetria dels punts i corbes de nivell. Georefernciació els projectes topogràfics o industrials amb sistemes GPS + GLONASS. Certificacions de superfícies per peritatges, expropiacions...
TEMA 5. Estudi de terrenys. cota d'implantació d'un projecte. Càlcul de volumetries per secció pro mitjà de perfils transversals. Càlcul de volumetries per malles 3d. Formes de certificacions de partides d'obra.
TEMA 6. Càlcul de superfícies càlcul de superfícies per triangulació, per a distàncies i angles, sistema d'Heró i per Cad. Equivalències mètriques per certificacions .