Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
ELECTROTECHNICS |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | ELECTROTECHNICS | Code | 20234103 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Lecture | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Problem solving, exercises in the classroom | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura. |
Laboratory practicals | Es portaran a terme sessions de laboratori relacionades amb els continguts de la matèria. Es fomentarà el treball en grup i l'aprenentatge basat en competències. |
Personal attention | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |