2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 1 2
Sessió Magistral
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
18 17 35
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A1.5
A5.1
A5.2
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B1.5
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.7
B3.1
B3.2
B3.3
B3.4
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
B6.1
B6.2
70 58 128
Seminaris
B1.1
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.7
14 11 25
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
12 9 21
Atenció personalitzada
1 1 2
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
4 3 7
Proves pràctiques
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat