Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
ENGINYERIA TÈRMICA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA TÈRMICA | Codi | 20234119 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Mecànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | mahmoud.bourouis@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA Estudi dels mecanismes de transmissió de calor. Desenvolupament de
metodologies que facilitin la identificació i el càlcul dels mecanismes
presents en un procés de transferència de calor i l’aplicació a diferents casos
d’interès. Establir les bases de càlcul de sistemes i/o equips de transferència
de calor. Fonaments de les tècniques de fred i condicionament d’aire. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |