Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
LABORATORY OF UNITARY OPERATIONS |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | LABORATORY OF UNITARY OPERATIONS | Code | 20234121 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Third | AN single exam |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
Mòdul 1. Reactors Químics | 1. Anàlisi de reactors ideals i reals: CSTR, 2CSTR en sèrie, PFR i reactor de flux laminar. |
Mòdul 2. Operacions de Separació | 2.1 Destil·lació 2.2 Absorció 2.3 Extracció 2.4 Bescanvi Iònic 2.5 Òsmosis Inversa 2.6 Digestió aeròbica i anaeròbica/ Floculació-sedimentació |
Mòdul 3. Tractaments d'aliments | 3.1 Liofilització 3.2 Pasteurització 3.3 Assecat de sòlids 3.4 Congelació 3.5 Homogenització 3.6 Bioreactors |
Mòdul 4. Operacions de Bescanvi de Calor | 4.1 Banc de bescanviadors de calor 4.2 Anàlisis de la combustió d'una caldera 4.3 Compressió de l'aire 4.4 Cicle de refrigeració per compressió mecànica de vapor |