2023_24
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa. Presentació dels estudiants.
Sessió Magistral Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient.

S'exposaran i discutiran exemples i casos pràctics relacionats amb la qualitat dels processos de producció en la indústria alimentària.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Plantejament, desenvolupament i resolució individual i en grup de problemes relacionats amb el temari de l'assignatura i simulant casos reals.
Avantprojecte Realització d'un projecte comú on s'integren diverses assignatures del grau. Els i les estudiants han de treballar en equip i enfrontar-se a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, de cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals.
Seminaris Es treballen en profunditat aspectes específics de les competències transversals
Atenció personalitzada L'alumnat pot fer les consultes que necessiti durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit és necessari concertar cita prèvia a través del Moodle o el correu electrònic per tal d'assegurar la disponibilitat del professorat.