2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  FÍSICA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) FÍSICA Codi 20244003
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
HERRERO SABARTÉS, JUAN
SALES PARDO, MARTA
Adreça electrònica joan.herrero@urv.cat
sylvana.varela@urv.cat
marta.sales@urv.cat
carlosjesus.garcia@urv.cat
jordi.iglesias@urv.cat
Professors/es
HERRERO SABARTÉS, JUAN
VARELA BALLESTA, SYLVANA VERÓNICA
SALES PARDO, MARTA
GARCIA HERNANDEZ, CARLOS JESÚS
IGLESIAS DEUTÚ, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant Es tractaran temes fonamentals d'estàtica, dinàmica i electromagnetisme.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent