2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  MATEMÀTIQUES I
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) MATEMÀTIQUES I Codi 20244005
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Formació bàsica Primer Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Informàtica i Matemàtiques
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
PÉREZ ROSÉS, HEBERT
FARRÀS VENTURA, ORIOL
Adreça electrònica carlos.barbera@urv.cat
oriol.farras@urv.cat
toni.valles@urv.cat
hebert.perez@urv.cat
Professors/es
BARBERÀ ESCOÍ, CARLOS
FARRÀS VENTURA, ORIOL
VALLÈS CATALÀ, TONI
PÉREZ ROSÉS, HEBERT
Web
Descripció general i informació rellevant Curs bàsic en Àlgebra Lineal i Càlcul en una i diverses variables.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent