Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
MATHEMATICS I |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | MATHEMATICS I | Code | 20244005 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
9 | Basic Course | First | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Explicació del desenvolupament de les classes, així com de les condicions i i del tipus d'avaluació de l'assignatura. |
Lecture | Transferència dels coneixements teòrics bàsics de l'assignatura. els alumnes podran prendre notes de les explicacions fetes a la pissarra, a través de transparències i/o canó de video. |
Problem solving, exercises in the classroom | Formulació, anàlisi, resolució i debat de problemes o exercicis relacionats amb la temàtica de l'assignatura. |
IT-based practicals | Es facilitaran col·leccions de problemes agrupats segons els diferents blocs temàtics de l'assignatura. El professor mostrarà el funcionament i gestió del software per tal que l'alumne pugui marcar-se un ritme de treball personalitzat. |
Personal attention | El professor resta a disposició dels alumnes que precisin d'una atenció personalitzada. Les hores de consulta es publicaran en l'espai moodle de l'assignatura. També es pot contactar per e-mail. carlos.barbera@urv.cat |