2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  MATEMÀTIQUES II
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) MATEMÀTIQUES II Codi 20244006
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
FERNÁNDEZ SABATER, ALBERTO
Adreça electrònica alberto.fernandez@urv.cat
roger.girbes@urv.cat
lluis.danus@urv.cat
fatemeh.rostami@urv.cat
lluc.font@urv.cat
Professors/es
FERNÁNDEZ SABATER, ALBERTO
GIRBES BALAGUE, ROGER
DANÚS AMENGUAL, LLUÍS
ROSTAMI , FATEMEH
FONT POMAROL, LLUC
Web
Descripció general i informació rellevant

En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l’activitat docent perquè es pugui dur a terme en la modalitat de docència presencial adaptada (mixta/híbrida), combinant la docència presencial amb la docència a distància. Si es produeix aquesta situació, s’informarà d’aquestes adaptacions a l’espai Moodle de l’assignatura.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21.

DESCRIPCIÓ GENERAL DE L’ASSIGNATURA:

Conèixer les tècniques estadístiques per fer anàlisis de dades de manera correcta i eficient. Saber aplicar les eines matemàtiques bàsiques per tal de resoldre problemes de l’àmbit de l’enginyeria.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent