2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  MATEMÀTIQUES II
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A1.1
A3.1
B1.5
B4.1
Resolució de problemes amb suport informàtic. Es valorarà l’aprofitament de les pràctiques. 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A3.1
Prova individual de caràcter de síntesi sobre els continguts desenvolupats durant la primera part de l'assignatura. 40%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A3.1
Prova individual de caràcter de síntesi sobre els continguts desenvolupats durant la segona part de l'assignatura. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

Avaluació contínua:

No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura.

Segona convocatòria:

La qualificació final consistirà en un 100% per la nota d'una prova objectiva individual.

Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.