2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA I
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) QUÍMICA I Codi 20244008
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Coordinador/a
PUGA VACA, ALBERTO
CONSTANTÍ GARRIGA, MAGDALENA
Adreça electrònica magdalena.constanti@urv.cat
alberto.puga@urv.cat
jitesh.jayakumar@urv.cat
alireza.zare@urv.cat
ankur.ruhela@urv.cat
Professors/es
CONSTANTÍ GARRIGA, MAGDALENA
PUGA VACA, ALBERTO
JAYAKUMAR , JITESH
ZARE , ALIREZA
RUHELA , ANKUR
Web
Descripció general i informació rellevant
En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.


DESCRIPCIÓ GENERAL: Química fonamental

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent