2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA I
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A3.4
B4.1
B4.4
B5.1
22 34 56
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A3.4
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
11 16 27
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A3.4
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
15 15 30
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A3.4
B1.3
B4.4
B5.1
B5.3
6 9 15
Proves pràctiques
A1.1
A3.4
4 6 10
Proves de desenvolupament
A1.1
A1.2
B3.2
B3.3
1 6 7
Proves orals
A1.1
B3.2
B3.3
1 1 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat