2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  QUÍMICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) QUÍMICA II Codi 20244009
Ensenyament
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
LARRECHI GARCÍA, MARIA SOLEDAD
ANDRADE , FRANCISCO JAVIER
Adreça electrònica gerard.lligadas@urv.cat
mariasoledad.larrechi@urv.cat
juancarlos.ronda@urv.cat
fxavier.rius@urv.cat
carme.aguilar@urv.cat
mariapilar.callao@urv.cat
franciscojavier.andrade@urv.cat
Professors/es
LLIGADAS PUIG, GERARD
LARRECHI GARCÍA, MARIA SOLEDAD
RONDA BARGALLÓ, JUAN CARLOS
RIUS FERRÚS, FRANCISCO JAVIER
AGUILAR ANGUERA, MARIA DEL CARMEN
CALLAO LASMARIAS, MARÍA PILAR
ANDRADE , FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant A causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 poden haver-hi canvis en la docència, avaluació i calendaris del curs 2020-21. Aquests canvis s’informaran a l’espai Moodle de cada assignatura
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent