Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
QUÍMICA II |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUÍMICA II | Codi | 20244009 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | gerard.lligadas@urv.cat mariasoledad.larrechi@urv.cat juancarlos.ronda@urv.cat fxavier.rius@urv.cat franciscojavier.andrade@urv.cat silvia.borrull@urv.cat andresalberto.andreo@urv.cat pedromanuel.verdugo@urv.cat ariadna.dasca@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
|
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |